Galashow - The Anniversary Edition

 

Guinelli

Presentatie: Guinelli

De galashow "The Anniversary Edition" zal gepresenteerd worden door niemand minder dan Guinelli.

Hij was te zien in verscheidene tv-shows zoals onder meer "De magische 4" en "Belgium's Got Talent".

Als presentator bent u bij hem ongetwijfeld in goede handen, en dat gevoel behouden we de rest van de avond met een zeer mooie line-up aan artiesten:

Rob en Emiel

Rob en Emiel

Rob en Emiel zijn twee rasechte entertainers met heel wat verwezenlijkingen op hun palmares. In Nederland hebben ze een eigen televisieprogramma, maar ook in het buitenland zijn ze niet onbekend. Ze reisden meermaals de wereld rond met hun shows, en stonden onder meer 17x in een uitverkocht Sydney Opera House.

Rob en Emiel zullen de show vervolledigen met verschillende acts, waaronder hun wereldbekende blinddoekact. Dit wil je niet missen!

Jakob Mathias

Jakob Mathias

Jakob Mathias, beter gekend als "The Coca Cola Man", is één van de grote opkomende talenten uit Duitsland. Hij wist reeds hoge toppen te scoren op het wereldkampioenschap in Rimini.

Na het succes van Jakob op onze vorige Magic Hand Day (2015) zal hij deze editie meerdere acts vertonen, waaronder zijn prijswinnende FISM-act.

Kevin Antonis

Kevin Antonis

In zijn tienerjaren wist Kevin meermaals wedstrijdprijzen in de wacht te slepen, waarbij onder meer de 3e prijs op het Europese juniorenfestival “Hans Klok Trophy” (2007).

Na zijn deelname aan Belgium’s Got Talent, werd hij uitgenodigd om zijn passie en ideeën te delen met de wereldwijde TEDx community.

Buiten de organisatie van de Magic Hand Day, deelt hij maar al te graag ook nog even zijn passie met het publiek. Kortom: een spring in’t veld!

Dion

Dion

Dion wist reeds op zeer jonge leeftijd heel wat internationale wedstrijdprijzen in de wacht te slepen. Inmiddels is hij dan ook sterk bezig aan zijn internationale carrière, en reist hij regelmatig de wereld rond met zijn verschillende acts.

Dion passeert graag langs België en zal in ons land voor de eerste keer zijn nieuwste theatricale act "The White Magic Rabbit" vertonen.

Victor

Victor

“Een truc is iets klein een hele act is wat anders. Bekijk het geheel.

Droom mee en vlieg dan weg naar het schijnbaar onmogelijke. Alles is mogelijk is mijn boodschap: figuurlijk en symbolisch.

Goochelen is en blijft een kunst van het live vertonen van een droom.”

-Victor Verheyden

Duplex' Finest

Duplex' Finest

Dance Duplex wordt gevormd door een groep professionele dansers: Kris Vandromme (Sterren Op De Dansvloer), Lynn Schillebeeckx (Swingpaleis) en Serge Verlinden (finalist wereldkampioenschap hip hop in Martinique).

Wij laten u graag kennis maken met het demoteam Van Dance Duplex, beter gekend als “Duplex’ Finest”. Dit team zal met alle plezier (en energie) de avond starten.

Verwacht geen gewone dansgroep…verwacht DUPLEX’ FINEST...be prepared for the ride!

Lee Memphis & Lester

Lee Memphis & Lester

Lee Memphis is ere-werkend lid van de K.VGB - vzw, en staat reeds meer dan 40 jaar in de spotlights.

In het verleden heeft hij reeds meermaals wedstrijdprijzen in de wacht weten te slepen, en gaf hij gastoptredens in menig circussen.

Lee Memphis zal - samen met zijn kleinzoon Lester - de galashow vervolledigen met een magische duo-act.

Zippo Guo

Zippo Guo

Zippo Guo, The Funky Magician, is afkomstig uit China.
Hij combineert het goochelen met "electric dance", wat hem meteen als stijl typeert.

Hij won in 2016 de eerste prijs op het kampioenschap in Mol, en zal u op de Magic Hand Day graag laten kennismaken met zijn wereld van dans en magie.

Patrick Lehnen

Patrick Lehnen - Grand Prix winnaar FISM Europe 2017 !

Patrick Lehnen is zeker geen onbekende in de goochelwereld. In 2012 ontving hij op het wereldkampioenschap de 2e plaats binnen de categorie "kaartgoochelen".

Op het Europese FISM (2017) ontroerde hij met een volledig nieuwe act menig persoon, en wist hierdoor de Grand Prix in de wacht te slepen. Het resultaat was een staande ovatie van meer dan 2000 goochelaars...

Patrick Lehnen komt dit jaar voor het eerst naar België, en zal ook u ontroeren met zijn nieuwe act. Een MUST-SEE!